30 d’agost de 2015

Dibuixos per als penjadors de la classe


S'acosta l'inici del curs i dintre de les moltes coses que hi ha per decorar i organitzar l'aula, sempre és útil posar dibuixos sobre els penjadors de cada nen i nena per a poder identificar-los.

A mi m'agrada que sigui un dibuix realitzat pels els mateixos infants amb el seu nom a sota. Una forma decorativa de realitzar-ho és fent el dibuix dintre d'un bonic marc. 

És també una activitat pel primer dia de classe. Depenent de l'edat dono als nens el marc amb el nom escrit o els deixo que l'escriguin ells mateixos. Normalment els demano que es dibuixin a ells mateixos dintre el marc i, un cop acabat, l'enganxem sobre el penjador amb plàstic transparent adhesiu .

A final de curs aquest dibuix també em serveix per mostrar als nens i nenes la seva evolució en el dibuix i en la representació de la figura humana.

Us deixo aquí dos dels tipus de marcs que he realitzat, un simulant paper de seda de colors i un altre simulant cartró. També us deixo dos tipus de fitxers, un per imprimir els marcs directament (pdf) i un altre on podeu editar els noms de cada marc amb la mida, color i tipus de lletra que desitgeu.

Espero que us sigui útil.


Textura paper de seda:  Per Imprimir      Editable


Textura cartró: Per Imprimir      Editable

2 comentaris:

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search