27 de setembre de 2015

Com fer posters, rètols, postals... sense instal·lar cap programa
No heu necessitat mai fer un cartell, un poster, un fulletó, una postal per enviar a la família, una invitació, un rètol, una imatge per encapçalar una entrada del bloc .... i no heu sabut com fer-ho?

Sí, és clar, es pot fer amb programes com el Photoshop o semblants, però no tothom els té, no són senzills d'utilitzar i potser no tenim el temps suficient per dedicar-hi. 

La solució ens la donen serveis o aplicacions que podem utilitzar des del nostre navegador o tablet.

El meu preferit és Canva, un servei que fa molt fàcil la creació de cartells, rètols, infografies, postals, imatges per a les entrades del bloc, collages de fotos ...  per el que necessitem. És molt senzill d'utilitzar, arrossegar i deixar anar. Ofereix moltes plantilles per escollir, força imatges i fotos gratuïtes (les de pagament valen 1 dolar), pots pujar les teves pròpies imatges, dóna consell i idees de com utilitzar els colors, les lletres, la posició dels elements. 

Com he comentat és molt senzill d'utilitzar. Es comença seleccionant una plantilla, tot i que pots també personalitzar les mides i crear des de zero, després s'arrossega i es deixa anar en el disseny, fons, fotos, clip art, formes, quadres de text. Un cop has acabat el disseny, el pots baixar com un fitxer pdf o png, amb qualitat per imprimir o per utilitzar a la web.

Tenen un apartat per a l'educació Canva for Education on podem trobar diferents projectes per treballar a l'aula amb els alumnes.

Pels que teniu ipad, podeu instal·lar-vos la seva aplicació gratuïta.

Animeu-vos, entreu-hi i proveu. Estic segura que us agradarà. 

Publica un comentari a l'entrada

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search